part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

(Dutch) Op zoek naar een Ruby en Rails ontwikkelaar

26 Nov 2009

Sinds 2006 is 10to1 bezig met het ontwikkelen van web applicaties in alle soorten en maten. We gebruiken daarvoor vooral Ruby on Rails, en soms ook Java.

Na meer dan 3 jaar wordt het tijd dat we ons team versterken.

Daarom dachten wij aan jou!

Jij bent een gedreven software ontwikkelaar(ster). Je hebt interesse in web applicatie technologiën. Je weet wat “MVC” en “OOP” wil zeggen, en hoe je het moet toepassen. Je kent Ruby en Rails, of je bent gebeten om het te leren. Als termen zoals “iPhone development” of “Android ontwikkeling” je sexy in de oren klinken, is dat mooi meegenomen.

Wij bieden je een toffe job in een fantastische omgeving waar de nieuwste technologiën gebruikt worden, in een team van sympathieke mensen. Ons kantoor is in het rustige Edegem, vlakbij Antwerpen, de E19 en de A12.

Geïnteresseerd? Laat van je horen op info@10to1.be !

blog comments powered by Disqus