part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

(Dutch) Developers, developers, developers

06 Aug 2010

Voor 10to1 zijn de developers de kern van het bedrijf. Onze mensen behoren tot de crème de la crème, en zo hoort het ook voor een bedrijf dat software doet groeien

Sinds 2006 is 10to1 bezig met het ontwikkelen van web applicaties in alle soorten en maten. We gebruiken daarvoor vooral Ruby on Rails, en soms ook Java. Sinds 2008 ontwikkelen we iPhone applicaties, en nu creëren we natuurlijk ook iPad applicaties.

We hebben dit 3 jaar met zijn tweetjes gedaan. Sinds begin dit jaar zijn Piet en Jelle ons team komen versterken.

Zij leveren geweldig werk. Zó geweldig, dat ze de vraag niet meer kunnen volgen.

We hebben dus iemand extra nodig. Daarom dachten wij aan jou!

Jij bent een gedreven software ontwikkelaar(ster). Je hebt interesse in web applicatie technologiën. Je weet wat “MVC” en “OOP” wil zeggen, en hoe je het moet toepassen. Je kent Ruby en Rails, of je bent gebeten om het te leren. Als termen zoals “iPhone development” of “Android ontwikkeling” je sexy in de oren klinken, is dat mooi meegenomen.

Wij bieden je een toffe job in een fantastische omgeving waar de nieuwste technologiën gebruikt worden, in een team van sympathieke mensen. Ons kantoor is in het rustige Edegem, vlakbij Antwerpen, de E19 en de A12.

Geïnteresseerd? Laat van je horen op info@10to1.be !

blog comments powered by Disqus