part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Welkom, Tom en Bob!

17 Feb 2011

Weet je dit nog? We deden een oproep aan alle gepassioneerde Rails developers, iOS developers, schrijvers, designers, en project managers om te overwegen om bij ons te komen werken.

Sindsdien heeft Tom zich part-time bij ons gevoegd. Om het verschil met die andere Tom duidelijk te maken, en omdat hij een .NET expert is, wordt hij gemeenzaam Dottom genoemd. Dottom heeft zich in iOS development geworpen, en heeft ondertussen al twee iPhone projecten succesvol afgerond. Hij is nu aan zijn derde bezig (en ik moet zeggen: ook dat ziet er prachtig uit).

Ook Bob heeft zich aangemeld. Bob was eigenlijk nog niet helemaal afgestudeerd, maar kwam wel met uitstekende referenties. We hadden er dan ook alle vertrouwen in dat hij ons team goed zou aanvullen — maar we hadden niet kunnen vermoeden dat hij al zo snel up&running zou zijn. Bobs grote passie is Ruby on Rails, en hij wil toch ook wel eens van iOS proeven. Ook hij heeft al een een project of twee, drie gewerkt, en het resultaat overtreft onze stoutste dromen. Bovendien is hij ondertussen afgestudeerd!

We zijn supercontent dat deze twee fantastische mensen ervoor gekozen hebben om 10to1 te versterken.

(Als jij ook in een team vol passie wil werken: probeer ons te overtuigen!)

blog comments powered by Disqus