part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Code name: Joey

07 Mar 2011

Joey koala

De iPad

De iPad biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven.

10to1 kan bijvoorbeeld een productieve applicatie op maat maken, die een mobiele workforce sterke troeven biedt. Sales mensen kunnen hun producten of diensten voorstellen op de iPad, en na hun presentatie samen met de klant checken welke voorraad er nog is van een product, en wat de status is van zijn laatste besteling. Ploegleiders van een schoonmaakbedrijf kunnen op een plan aanduiden waar er problemen zijn, en hiervan in real time rapporten laten genereren op een server, die dan doorgestuurd worden naar de betrokken personen. Allemaal mogelijk met 10to1.

Er zijn ook bedrijven die de iPad vooral zien als een communicatiemedium naar hun (particuliere) klanten toe. Sommige bedrijven laten applicaties op maat maken waarmee ze de folders en flyers die ze al hebben, verspreiden via de iPad.

Joey

10to1 wil daarin verder gaan. Wij zien in de iPad een nieuwe dimensie in efficiënte bedrijfscommunicatie. Natuurlijk kunnen we de content die je al hebt, beschikbaar maken via een gemakkelijk te onderhouden systeem. Maar die content kan je ook verrijken op allerhande manieren: waarom geen video’s toevoegen? Beelden, zo sprekend, zijn schitterend op een iPad. Ook geluid kan een boodschap sterker doen overkomen. En natuurlijk wil je dat je klant onmiddellijk contact met je kan opnemen wanneer hij geïnteresseerd is in je product. Optimale communicatie is immers tweerichtingsverkeer.

Maar 10to1 gelooft ook dat dit iets is dat niet voor elke situatie afzonderlijk moet worden ontwikkeld. Er zijn heel veel gelijkenissen tussen de verschillende bedrijven die zo’n communicatie willen waarmaken. Daarom ontwikkelen wij op dit moment een oplossing hiervoor. Code name: Joey. Alle onderdelen van je communicatie zijn eenvoudig online te beheren, en de applicatie gebruikt elke troef van de iPad om je product eer aan te doen. Joey zal je toelaten om snel te communiceren met je klant. Zonder dat je eerst een ontwikkelingstraject moet doorlopen.

Wil jij je bedrijfscommunicatie ook naar de iPad brengen? Neem contact met ons op!

blog comments powered by Disqus