part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Vacatures

26 Apr 2011

Nu dat geweldig paasweekend voorbij is, denk je ongetwijfeld “Kon ik maar elke dag leuke dingen doen”.

Wij bieden je die kans!

Na onze vorige oproep heeft de tijd niet stilgestaan voor ons. Bob heeft beslist dat 10to1 een uitstekende keuze was om bij te leren. Tom Adriaenssen heeft ingezien dat 10to1 een omgeving is die hem ligt. En binnenkort komt een technical writer onze rangen versterken – daarover later meer.

En toch. En toch hebben we de indruk dat we nog handen te kort komen.

We hebben ons lijstje nog eens herbekeken.

  • Project manager. Koen heeft deze rol op zich genomen.
  • Designer. Zoals we de situatie er nu voor staat, denken we dat we nog niet genoeg design werk hebben om iemand full time aan de slag te houden. We gaan hier verderwerken zoals we bezig waren: met getalenteerde freelancers die we goed kennen en waar we echt in geloven.
  • Copywriter. De technical writer waarvan sprake zal dit invullen.
  • Strategist. Die rol blijven we doen als een team.
  • Koffiezetter. Die wordt vakkundig onderhouden, en heeft ons nog niet in de steek gelaten.

Qua handentekort zitten we nog wel hiermee:

  • iOS developer. We zijn als 10to1 als één van de eersten in België begonnen met iPhone en iPad. We kennen de ins and outs – en jij kan die ook komen leren.
  • Ruby on Rails developer. Ook hier waren we één van de eersten – en we zijn nog altijd één van de weinigen. Als je graag programmeert voor het web, in een taal waar je gelukkig van wordt: zoek niet verder.
  • Android developer. Da’s een nieuwe functie. Bob heeft zich met veel gusto op deze rol gestort, maar hij kan dat natuurlijk niet alleen blijven doen.

10to1 is gestart door developers, en development is wat wij doen. We geloven dat goede software ontwikkeling het verschil maakt tussen een prachtig project en een mislukt project. Als jij dat ook gelooft, kom eens een koffie drinken! Wij houden voortdurend onze ogen en oren open voor gepassioneerde mensen.

blog comments powered by Disqus