part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Android

05 Jul 2012

Het is nu ongeveer 4 jaar dat ik een iPhone gebruik. Gebruiken als in, dat ding hangt vast aan mijn hand. Het is een mooi, gebruiksvriendelijk, fantastisch toestel waar je per ongeluk ook mee kan bellen.

Een tijdje geleden begon er bij mij iets te kriebelen. Iets wat eerst met een heleboel ontkenning onderdrukt werd. Android. Hoe zit dat nu eigenlijk?

Ja, er bestaat naast iOS nog een andere mobile OS, beter bekend als Android. ;)
Wij, 10to1, ontwikkelen al een tijdje, naast iOS, voor Android. Gelukkig kan ik met mijn Java achtergrond daar ook mijn steentje toe bijdragen. Er is echter nog een groot verschil tussen hier en daar wat programmeren voor een platform en het ook effectief gebruiken.

Het is duidelijk dat Android nog niet snel gaat verdwijnen, en het lijkt me, meer en meer, een waardig alternatief voor iOS. Daarom: ik wil het voelen. Ik wil het ondervinden. Ik wil meer dan een mening.

Ik gebruik sinds vandaag een HTC One X met Android 4.0

Help. Ik ga ervoor.

blog comments powered by Disqus