part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Iom

22 Jan 2013

Sinds ik van een iPhone naar een Android toestel gegaan ben, heb ik nog geen app gemist, buiten één. Captio, een fantastisch kleine app. Dat is de enige app die ik niet gevonden heb in de Google Play Store, en al zeker geen waardig alternatief. Er zijn er wel een paar die mails sturen naar jezelf maar die openen telkens de mailclient op je toestel. Dat is net die ene stap die er teveel aan is.

Dus heb ik er zelf maar eentje geschreven: Iom. Iom draait op Heroku, met hulp van Camping waarbij de mails worden verstuurd via SendGrid. Fun fun fun!

Het past perfect in mijn flow: nu iets naar de mailbox sturen, later afhandelen. Meer info hier

Ik heb het dan maar ineens in de Google Play Store gezet, misschien is er nog iemand gelukkig mee.

Enjoy.

blog comments powered by Disqus