part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Category: Portfolio

Wolvenberg mobile sales app

26 Aug 2014

Wolvenberg is a distributor of high-end cycling gear. They sell A brand clothing like Castelli, SealSkinz, fi’zi:k, and lots more.

Wolvenberg logo

To maintain a great relationship with their retailers, Wolvenberg sends out a team of 10 account managers. They visit their clients several times per year.

A challenge Wolvenberg was facing, was to keep track of all the information their account managers received. Those people see and hear a lot while visiting clients, but the information never reached the management team.

So Wolvenberg decided to build an app to do just this: help account managers write (short but informative) reports on their visits. These reports consist of a concise text, but also adds information on what the account manager sees in the store: are the Wolvenberg brands displayed correctly? Which ones? And how about the brands of the competitors?

screenshot

Wolvenberg contacted 10to1, and we built the mobile (iPhone) app and the (web) backoffice system. We took much care to make the app as unobtrusive as possible; a hard requirement was that a report could be written in less than one minute. This starts with selecting the client one’s visiting: we only show the clients that are closest to the current location, so it’s easy for the account manager to find the correct one. A light and very readable layout makes for an enjoyable experience while reporting.

screenshot

De samenwerking met 10to1 verliep erg prettig. Ze begrepen snel wat we wilden realiseren en maakten een goede app die dit weergaf. – Mark Heylen, Wolvenberg

10to1 stelt Report voor, een rapportage-app voor iPad.

28 Sep 2012

10to1 ontwikkelde een iPad-app om op locatie gegevens mee te verzamelen. Tekst, foto’s en schetsen kunnen meteen als een digitaal rapport naar contactpersonen worden gestuurd.

Report is gemaakt voor iedereen die snel wil kunnen vastleggen wat hij ziet of denkt. Met de ingebouwde camera van de iPad neem je een foto. Je kan een schets maken of een opmerking noteren. In het museum, tijdens een werfbezoek of bij een controle hou je bij wat je tegenkomt. Het rapport stuur je daarna als PDF naar je vrienden, collega’s of leveranciers.

Je maakt een rapport op maat door er onder meer een logo of een eigen footer aan toe voegen. Als je alles hebt verzameld kan je een handtekening zetten op het scherm, die als een afbeelding wordt opgeslagen.

Report is gratis te downloaden in de App Store, meer informatie vind je op http://reportapp.net.

Groen Edegem Mobile app

07 Sep 2012

Groen Edegem legt tijdens haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezing de nadruk op de ideeën van de Edegemnaren. Om de Edegemnaren toe te laten hun ideeën nog gemakkelijker te uiten, werkte Groen Edegem samen met 10to1 om een mobile app te bouwen.

screenshot GroenEdegem

De app is gratis beschikbaar voor iPhone en Android phone.

screenshot GroenEdegem

BAM Mobile website

05 Sep 2012

BAM vzw bundelde de krachten met 10to1 voor de mobiele website contemporaryartbelgium.org. BAM (Instituut voor beeldende, audiovisuele en mediakunst) wou een digitaal verlengstuk aanbieden voor de flyers die gallerijhouders verspreiden om tentoonstellingen aan te kondigen.

screenshot BAM

De bezoeker kan locaties, tentoonstellingen en artiesten bekijken en doorzoeken. Actuele tentoonstellingen worden op de homepage getoond op een kaartje.

Op grotere schermen vulden we het ontwerp aan met afbeeldingen van kunstvoorwerpen. Die afbeeldingen en de overige data op de site worden opgehaald uit een feed die BAM zelf beheert.

screenshot BAM

Dries Moreels, BAM:

Van de beperkingen van een heel bescheiden budget heeft 10to1 een
voordeel gemaakt: de mobiele applicatie bevat geen snufjes en omwegen,
maar een heldere navigatie naar de basis-informatie die je onderweg
nog snel nodig hebt: Waar is het precies? Is het nog open?

Natter

23 Aug 2012

Online actievelingen willen vaak dezelfde boodschap delen op verschillende sociale netwerksites. Er waren al verschillende mogelijkheden om de twee populairste diensten Twitter en Facebook met elkaar te verbinden, maar je moest eventuele reacties op beide platformen in de gaten houden.

Natter post je Tweets naar je Facebook-profiel en omgekeerd. Als iemand reageert op Facebook, dan wordt die reactie ook als een reply doorgestuurd naar Twitter. Of andersom. Mét de bijhorende accountnaam. En Jelle, Koen, Nick en Piet hadden slechts 48 uur voor nodig om er de 13e plaats mee te halen op het Rails Rumble Leaderboard. Oh ja: ze wonnen er ook nog de Twitter Challenge mee.

###Natter gebruiken

Natter gebruik je in 3 eenvoudige stappen:

  1. Surf naar Natter
  2. Verbind Natter met je accounts op Twitter en Facebook
  3. Pas eventueel de instellingen aan naar eigen goeddunken.
    • laat replies op Twitter ook als reacties op Facebook verschijnen
    • post een link naar Facebook als de reactie langer is dan 140 karakters (de limiet voor Tweets)
    • post alleen Tweets met een bepaalde hashtag door naar Facebook.

Huvepharma dosis calculator

11 Jun 2012

Huvepharma en 10to1 maakten een app voor iOS en Android waarmee veehouders en dierenartsen de precieze hoeveelheid medicatie kunnen berekenen die hun dieren nodig hebben.

Huvepharma is een snel groeiend farmaceutisch bedrijf dat wereldwijd geneesmiddelen voor zowel mens als dier ontwikkelt en verkoopt. Met de app kan je snel, accuraat en op elke locatie berekenen welke hoeveelheid van een bepaald product moet toegevoegd worden aan het voeder of water voor varkens of pluimvee.

screenshot Huvepharma

De applicatie is bruikbaar voor alle dierengeneeskundige producten die via de voeding of het drinkwater kunnen worden toegediend. De gebruiker kan de dosis op 3 manieren berekenen: via standaard vastgelegde waarden, via specifieke waarden naargelang de hoeveelheid voeder of water, of op basis van dagelijkse doses voor alle dieren.

screenshot Huvepharma

In de instellingen kan de gebruiker een taal selecteren en aanduiden welke dieren al dan niet gebruikt worden in de berekening.

screenshot Huvepharma

Na het selecteren van hoe het product zal toegediend worden vult de gebruiker de concentratie van het actieve bestanddeel in, de aanbevolen dosis en het gewicht van de te behandelen dieren.

screenshot Huvepharma

De app toont dan de hoeveelheid product in gram of ml per 1000 liter water of per ton voeder.

screenshot Huvepharma

Visit Oostende

08 Mar 2012

Toerisme Oostende ging met ons in zee voor een mobiele app die een thematische wandeling rond Marvin Gaye begeleidt. Havana stond in voor de inhoudelijke uitwerking. De app begeleidt toeristen op een route langs alle plaatsen in de stad die gelinkt zijn aan de periode die Marvin Gaye doorbracht in Oostende.

screenshot VisitOostende

De app vertelt aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten hoe de artiest tot rust kwam en hoe het nummer “Sexual Healing” in Oostende ontstaan is. De tocht kadert alle momenten in de kuststad in een groter, internationaal geheel.

screenshot VisitOostende

Als de wandelaars zich op een belangrijk punt bevinden wordt het verhaal aangevuld met foto’s, krantenknipsels en interviews met personen die er destijds bij betrokken waren. De wandeling wordt ingeleid door soulzanger Jamie Lidell, en Jan Hautekiet begeleidt de tocht verder.

screenshot VisitOostende

Sinds 15 februari 2012 kan je bij de dienst Toerisme een iPod met onze app ontlenen, zodat je de wandeling op je eigen tempo kan beleven. Kijk voor meer info en reservaties op marvingaye.be.

Luan, sales tool voor iPad, laat uw producten voor zich spreken.

06 Mar 2012

Sales mensen moeten hun productfoto’s vlot kunnen laten zien. Verkoopmedewerkers krijgen niet veel tijd om hun producten voor te stellen. Ze hebben brochures bij zich waar ze foto’s van hun gamma in opzoeken om de klant een beeld te kunnen geven. Dat opzoekwerk kost heel wat tijd – tijd die hun prospect hen niet altijd gunt. Een app die razendsnel de juiste foto’s uit een makkelijk beheersbare catalogus filtert lost dat op: Luan.

screenshot Luan

In de online backend upload je de foto’s van je producten. Je maakt tags aan die je kan bundelen in categorieën. De tags wijs je toe aan foto’s, dat zijn de filters die je in de iPad app gebruikt om in een oogwenk je verhaal kracht bij te zetten.

De app controleert zelf of er nieuwe foto’s, categorieën of tags zijn. Als er iets veranderd is op de server geeft de applicatie dat duidelijk aan. Een tap op de sync-button zorgt ervoor dat je iPad weer up to date is. Luan werkt overigens perfect zonder internetverbinding: alleen voor het syncen moet je online zijn.

Als je een filter aantikt toont Luan meteen alleen de foto’s die de tag gekregen hebben in de backend. Door filters te combineren verfijn je de resultaten of breidt je ze net uit, efficiënt en intuïtief. Een tik op één van de thumbnails opent die foto in fullscreen. Je kan heen en weer swipen tussen de weerhouden beelden, en door te pinchen ga je terug naar het overzicht.

Luan bestaat dus uit 2 onderdelen: de app kan je downloaden in de App Store, de backend zetten wij voor je op. Alle informatie vind je op getluan.com.

Argus

01 Mar 2012

Menerga NV produceert, plaatst en onderhoudt ventilatie- en klimaatregelingsapparatuur. We bouwden samen een webapplicatie om de administratie te ondersteunen. Die werd voordien grotendeels op papier of via losstaande digitale documenten bijgehouden.

Gegevens waren niet altijd voor iedereen beschikbaar, en door de groei van het bedrijf werd de administratieve flow steeds moeilijker beheersbaar. Argus, de webapplicatie die 10to1 samen met Menerga ontwikkelde, bundelt en digitaliseert alle digitale processen.

In grote lijnen combineert Argus 3 belangrijke onderdelen: CRM, service management en stockbeheer. Medewerkers kunnen ook online de nodige formulieren en certificaten raadplegen.

screenshot CRM

Het CRM-gedeelte van Argus maakt het makkelijk om contactgegevens te beheren en te raadplegen, en vormt een stevige basis voor de andere onderdelen. De contacten uit het CRM-systeem zijn ook bruikbaar in het projectopvolgingssysteem (bijv. om contactpersoon van een studiebureau toe te voegen aan een project) en in het magazijnbeheer (bijv. om leveranciers van onderdelen te contacteren).

screenshot Service

Medewerkers kunnen in Argus projecten beheren en opvolgen vanaf het eerste contact met de klant tot lang na de oplevering voor onderhoud en klantenservice. Het onderdeel magazijnbeheer geeft hen dan weer altijd een duidelijk overzicht van de huidige stock en van wat er in de bestelwagens voorradig is.

Argus automatiseert in grote mate ook de facturatie, wat het werken met aparte bestanden overbodig maakte. Ook de wettelijk verplichte koelmiddelboekhouding kreeg een plaats in het nieuwe systeem.

Tenslotte werden de planning en de werkorders voor de techniekers ook geïntegreerd in Argus.

Een allesomvattende applicatie als Argus centraliseert alle data, en toont elke gebruiker enkel de schermen die hij/zij nodig heeft. Alle onderdelen werken naadloos samen, en garanderen een vlotte workflow voor alle medewerkers.

VillaSquare

04 Jan 2012

10to1 werkte samen met het uitstekende team van VRT-medialab aan een webapplicatie waarmee kijkers tijdens het TV-programma Villa Vanthilt konden reageren op de uitzending en op elkaar. De app is gebaseerd op Ruby on Rails, HTML5 en CSS3 en werd geoptimaliseerd voor de iPad.

VRT-medialab is de onderzoeksafdeling van de VRT en verricht onderzoek naar de creatie, het beheer en de distributie van mediacontent. Om een meerwaarde toe te voegen aan de traditionele media-ervaring wil VRT-medialab tweedeschermtoepassingen aanbieden.

Screenshot VillaSquare

Centraal staat de korte inhoud van de volgende aflevering, en een tag cloud op basis van reacties op de vorige aflevering.

Eens je geregistreerd bent, kan je aangeven dat je naar een aflevering gaat kijken of gekeken hebt, en kan je delen of je de aflevering leuk of niet leuk vond. Je kan het profiel van andere gebruikers bekijken en hen toevoegen aan je Vrienden.

De berichtenstroom aan de linkerzijde verzamelt alle reacties die via SMS, Facebook, Twitter of op de site zijn gedeeld. Je kan de berichten zo filteren dat je alleen de reacties van een bepaald netwerk of met bepaalde hashtags te zien krijgt. Of je kan enkel de reacties van je vrienden bekijken. Berichten van de officiële Villa Vanthilt-account hebben een blauwe achtergrond zodat ze duidelijk opvallen.

In het veld linksboven kan je zelf een reactie achterlaten. Als je dat wenst, wordt die meteen doorgepost naar je eigen Facebook- of Twitteraccount.

In geen tijd waren Jelle, Elise en Nick erg straf bezig. Ze hadden een no-nonsense attitude die goed aansloot bij onze manier van werken. Stap voor stap slaagden we erin de applicatie stabiel, gebruiksvriendelijk en schaalbaar te maken. Zo vormden we samen een ruw prototype om tot een afgewerkt product. En dat is voor een groot stuk te danken aan Jelle en Elise hun diepe kennis van het Rails framework en Nick zijn perfectionisme en liefde voor user interfaces.

Hendrik Dacquin, VRT-medialab

Leuke Deals

12 Dec 2011

Samen met Countdown ontwikkelden we Leuke Deals en de Franstalige tegenhanger Chouettes Affaires, websites die je interessante kortingen en aanbiedingen laten ontdekken.

Countdown is een gevestigde waarde als aanbieder van loyaliteitsprogramma’s, op Leuke Deals verzamelen ze de beste promoties in verschillende categorieën. Ben je steeds op zoek naar koopkrachtverhoging? Blijf dan als eerste op de hoogte van actuele deals via e-mail, RSS, Facebook of Twitter.

Screenshot Leuke Deals

De meest recente deals springen meteen in het oog op de homepage. De redactie van Leuke Deals zet steeds enkele aanbiedingen in de kijker en stelt ze wat uitgebreider voor. Wie op zoek is naar specifieke kortingen kan bovenaan een categorie kiezen of het zoekvak gebruiken.

De redactie voorziet via de back end elke aanbieding van een woordje uitleg en een afbeelding. Elke deal beschrijft hoe je van de korting gebruik kan maken.

Als je op een aanbieding wil ingaan klik je onderaan op de ‘Vind ik leuk’-button. Vervolgens vul je je naam en je e-mailadres in, en tenslotte ontvang je een persoonlijke voucher.

Door de integratie met Facebook hoef je je niet apart te registreren bij Leuke Deals: je meldt je gewoon aan op je Facebook-account om een voucher te kunnen genereren. De aanbieding verschijnt dan ook op je profiel en kan zo opgepikt worden door je vrienden.

We zijn bij 10to1 nogal fan van social media, de combinatie met Facebook maakte het voor ons dus extra leuk om onze tanden hier in te zetten.

Het team van 10to1 dacht met ons mee om de beste technische keuzes te maken voor het project. We kwamen tijdens het traject een aantal moeilijkheden tegen die steeds met de nodige creativiteit werden opgelost.
Voor ons was het een Leuke Deal: de samenwerking verliep vlot, de communicatie was steeds open en constructief, en de prijs was correct voor de geleverde kwaliteit.

Peter Plettinckx, Countdown

Werkvormm

10 Nov 2011

Type: webapplicatie

Opdrachtgever: Werkvormm vzw biedt laagdrempelige trajecten aan om mensen toe te leiden naar de arbeidsmarkt.

Omschrijving: Deelnemers kunnen gereedschap ontlenen uit een centraal magazijn om te gebruiken tijdens hun opleiding of werkervaringstraject. Het registreren en beheren van al dan niet uitgeleend gereedschap verliep moeizaam en niet altijd even foutloos.

De inventaris van het magazijn kan efficiënt beheerd worden via een webinterface. Het ontleenproces wordt geautomatiseerd zodat het vlotter loopt en minder ruimte voor fouten laat.

De applicatie

Screenshot Werkvormm

Werkvormm kan via de webapplicatie alle items beheren die de deelnemers in het magazijn kunnen ontlenen. Als er een nieuw item wordt toegevoegd aan de databank, krijgt dat een uniek identificatienummer. Per item wordt er een barcode gegenereerd die op dat stuk gereedschap geplakt wordt.

Als een deelnemer gereedschap wil ontlenen of terugbrengen naar het magazijn, hoeft de magazijnverantwoordelijke enkel de barcode te scannen, en het systeem registreert of het item ontleend/teruggebracht is en door wie.

Screenshot Werkvormm

De applicatie kan rapporten genereren, en de status van elk stuk in het magazijn is op elk moment op te vragen.

Reactie van Werkvormm vzw

Werkvormm werkt met laaggeschoolde en anderstalige medewerkers. We waren dan ook op zoek naar een heel gebruiksvriendelijk uitleensysteem. De ploeg van 10to1 is volledig in dit opzet geslaagd.

Meer nog, de samenwerking verliep op een zeer leuke en efficiënte manier en geheel volgens de opgestelde offerte. We kloppen zeker terug aan voor een volgend ICT project.

Erwin Lauriks, Werkvormm vzw

Jixu

27 Oct 2011

Type: iPad applicatie

Opdrachtgever: Flowedo ontwikkelt educatieve producten voor kinderen.

Omschrijving: Jixu is een digitaal bordspel gericht op kinderen tussen 7 en 12 jaar oud. Het laat hen op een toffe, speelse manier hun rekenvaardigheid oefenen door tegen elkaar het spel te spelen.

De applicatie

Jixu screenshot.

In 5 verschillende levels proberen ze om het slimst het spelbord leeg te rekenen. De speler die het eerst het vereiste aantal punten scoort heeft gewonnen.

Het aantal punten dat nodig is voor een overwinning varieert per spelniveau. De manieren om punten te scoren worden complexer naargelang de gekozen moeilijkheidsgraad, en de zetmogelijkheden breiden uit.

Jixu screenshot.

Het spel is zo ontworpen dat de kinderen er mee omgaan zoals met een echt bordspel: de speelfiches verplaatsen, het bijhouden van de scores, … alles is er op gericht om kinderen echt te laten spelen.

Reactie van Flowedo

De snelle en correcte aanpak van 10to1 heeft zijn vruchten afgeworpen! Dit was Flowedo’s eerste project qua software development en het resultaat mag er zijn. Doorheen het project heeft 10to1 zich zeer flexibel gedragen en op de nodige momenten hun eigen inbreng versterkt.

Leerkrachten en ouders hebben er een stabiele applicatie bij en dit allemaal door een zeer gedreven development team.

Marc Van Strydonck, Flowedo

Twunch

20 Oct 2011

Type: webapplicatie

Opdrachtgever: Eigen project.

Omschrijving: Een Twunch is een spontane en vrijblijvende lunch, door en voor Twitterati. Iedereen kan dus een Twunch plannen, en iedereen kan eraan deelnemen. Maar wat als er een Twunch wordt gepland door mensen die je toevallig niet volgt?

De eerste Twunch werd ‘georganiseerd’ door @Inferis, @atog en @10to1. @Inferis werkte toen nog niet voor 10to1 maar daar hebben Koen en Tom hem wel beter leren kennen. En sindsdien steeds beter en beter, want @Inferis werd dottom. Het sprak voor zich dat wij dan ook een webapplicatie zouden maken die het voor iedereen makkelijk zou maken om op de hoogte te blijven van Twunches én om zelf Twunches op te zetten.

De website

Twunch screenshot.

Om zelf een Twunch voor te stellen, moet je eerst de webapplicatie toegang geven tot je Twitter-account. Alles verloopt via OAuth, dus je wachtwoord wordt nergens opgeslagen.

Daarna geef je de nodige gegevens op (plaats, datum en tijdstip) en de applicatie verspreidt de nieuwe Twunch via je eigen Twitteraccount.

Die Tweet bevat een link naar de online fiche van de Twunch, waar andere Twitteraars zich kunnen opgeven als deelnemer. Door te replyen naar @twunch kan je je ook opgeven voor een bepaalde Twunch: de app monitort de Twunch-timeline en verwerkt de replies ook op de site. Op de fiche staan alle deelnemers, met een link naar hun Twitteraccount.

Je kan op de hoogte blijven van nieuwe Twunches via de RSS-feed of door de iCal toe te voegen aan je kalender. iPhone-liefhebbers kunnen de app van @fousa (hier te kantore bekend als Verbeeckx) en @cimm gebruiken, en @litrik maakte er één voor Android. Wat er het mooiste bewijs van is dat ‘Twunch’ gedragen wordt door de Twitter-community.

Reactie van een enthousiast gebruiker van Twunch

@twunch Ik zal er zijn!

Oak iPhone app

05 Sep 2011

Type: iPhone app

Opdrachtgever: Eigen project.

Omschrijving: We zeggen en schrijven 2008. Zelfs in een schrikkeljaar met zijn extra dag is tijd kostbaar voor wie alles uit het leven wil halen. Toen Koen tijdens een gure herfstnacht een tweet wilde posten, ondervond hij dat aan den lijve: een simpele tweet posten met zijn iPhone vereiste tergend veel handelingen!

De meeste Twitter apps beginnen tig zaken te controleren als je ze opent, en willen vanalles tonen voor je zelf je geniale inval kan intypen. En zo is de mensheid vast al heel wat baanbrekende hersenkronkels mislopen! Daarom bedacht Koen een app die je razendsnel laat twitteren: Oak. Geen timeline die traag laadt, geen mentions en DM’s die opgehaald worden. Je opent Oak, je typt je tweet, en je post hem.

Het scherm

Oak screenshot.

Oak laat je geen tweets lezen: daar verlies je alleen maar tijd mee. Oak is gemaakt om te tweeten. Razendsnel. En daar is alles zowat mee gezegd.

Oh ja: Oak gebruikt sinds versie 2.0 Twitter XAuth, je gebruikersnaam en je wachtwoord worden dus niet opgeslagen in de app.

Reactie van een enthousiast gebruiker van Oak

Ik ben een fan van eenvoudige applicaties die slechts één ding doen. Oak is zo’n applicatie en voor mij de handigste manier om een tweet te versturen. Gewoon Oak openen, tekst ingeven en versturen: ‘Distraction free tweeting’.

Maarten Hendrikx

Fleetexpert iPad app

03 Aug 2011

Type: iPad met webbased back end

Opdrachtgever: Fleetexpert NV is een expertise, fleetmanagement en consultancy bedrijf.

Omschrijving: Inspecteurs van Fleetexpert voeren op locatie inspecties aan voertuigen uit. Zij moeten heel wat gegevens kunnen verzamelen (waaronder foto’s) om achteraf het dossier te kunnen aanvullen.

10to1 ontwikkelde een app om via de iPad efficiënt en mobiel gegevens over een wagen te verzamelen (zowel tekst als foto’s) en te verzenden naar een server. De nodige administratieve gegevens worden centraal door een beheerder ingevoerd via een webapplicatie. Door de iPad te combineren met een portable printer kan de inspecteur ter plaatse een bon afdrukken voor de klant.

Een paar schermen

Scherm schade aanduiden.

Een inspecteur kan ter plaatse een uitgebreide beschrijving van de wagen opstellen. Op een schematische afbeelding van de auto kan hij de plaatsen aanduiden waar er bijvoorbeeld schade is vastgesteld.

Scherm foto toevoegen.

De ingebouwde camera van de iPad 2 laat de inspecteur foto’s nemen om zijn dossier te staven. Ook eerder genomen foto’s en pdf’s kunnen als bijlage toegevoegd worden.

De app geeft duidelijk aan welke velden in het dossier al dan niet compleet zijn ingevuld. Aan het einde van de inspectie berekent de applicatie automatisch het bedrag dat de klant verschuldigd is.

Scherm handtekening zetten.

De klant kan zijn handtekening zetten op het scherm, en op dat moment worden de gegevens van de inspectie bevroren.

Een draagbare printer drukt tenslotte een rapport van de inspectie af voor de klant. De iPad maakt via bluetooth verbinding met de mobiele printer, en de klant krijgt meteen een duidelijk leesbare bon, inclusief handtekening.

De applicatie kan zowel online als offline werken. Om nieuwe gegevens van de server te kunnen halen, is een internetverbinding uiteraard vereist. De communicatie tussen iPad en webserver gebeurt via een webservice.

Het beheren van alle gegevens verloopt via een eenvoudige webapplicatie. Dankzij de verschillende communicatiemogelijkheden van de iPad kan de inspecteur op elk gewenst moment een gedetailleerde historiek opvragen.

Reactie van Fleetexpert

Dit was de eerste keer dat Fleetexpert samenwerkte met 10to1, en de no-nonsense approach, de duidelijke offerte en de inzet van het team mogen bij deze in de verf gezet worden. Jelle vatte onze business intelligence meteen en verwerkte die perfect in de applicatie.

De agile benadering van 10to1 wérkt, en de vlotte communicatie kwam het ontwikkeltraject zeker ten goede. We houden er een stabiele applicatie aan over die het werk van onze inspecteurs aanzienlijk versnelt.

Dit was het eerste IT-project waar ik nooit een stap terug hoefde te zetten maar recht op ons doel kon afgaan.

Peter Plettinckx, Fleetexpert