part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Luan, sales tool voor iPad, laat uw producten voor zich spreken.

06 Mar 2012

Sales mensen moeten hun productfoto’s vlot kunnen laten zien. Verkoopmedewerkers krijgen niet veel tijd om hun producten voor te stellen. Ze hebben brochures bij zich waar ze foto’s van hun gamma in opzoeken om de klant een beeld te kunnen geven. Dat opzoekwerk kost heel wat tijd – tijd die hun prospect hen niet altijd gunt. Een app die razendsnel de juiste foto’s uit een makkelijk beheersbare catalogus filtert lost dat op: Luan.

screenshot Luan

In de online backend upload je de foto’s van je producten. Je maakt tags aan die je kan bundelen in categorieën. De tags wijs je toe aan foto’s, dat zijn de filters die je in de iPad app gebruikt om in een oogwenk je verhaal kracht bij te zetten.

De app controleert zelf of er nieuwe foto’s, categorieën of tags zijn. Als er iets veranderd is op de server geeft de applicatie dat duidelijk aan. Een tap op de sync-button zorgt ervoor dat je iPad weer up to date is. Luan werkt overigens perfect zonder internetverbinding: alleen voor het syncen moet je online zijn.

Als je een filter aantikt toont Luan meteen alleen de foto’s die de tag gekregen hebben in de backend. Door filters te combineren verfijn je de resultaten of breidt je ze net uit, efficiënt en intuïtief. Een tik op één van de thumbnails opent die foto in fullscreen. Je kan heen en weer swipen tussen de weerhouden beelden, en door te pinchen ga je terug naar het overzicht.

Luan bestaat dus uit 2 onderdelen: de app kan je downloaden in de App Store, de backend zetten wij voor je op. Alle informatie vind je op getluan.com.

blog comments powered by Disqus