part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

Natter

23 Aug 2012

Online actievelingen willen vaak dezelfde boodschap delen op verschillende sociale netwerksites. Er waren al verschillende mogelijkheden om de twee populairste diensten Twitter en Facebook met elkaar te verbinden, maar je moest eventuele reacties op beide platformen in de gaten houden.

Natter post je Tweets naar je Facebook-profiel en omgekeerd. Als iemand reageert op Facebook, dan wordt die reactie ook als een reply doorgestuurd naar Twitter. Of andersom. Mét de bijhorende accountnaam. En Jelle, Koen, Nick en Piet hadden slechts 48 uur voor nodig om er de 13e plaats mee te halen op het Rails Rumble Leaderboard. Oh ja: ze wonnen er ook nog de Twitter Challenge mee.

###Natter gebruiken

Natter gebruik je in 3 eenvoudige stappen:

  1. Surf naar Natter
  2. Verbind Natter met je accounts op Twitter en Facebook
  3. Pas eventueel de instellingen aan naar eigen goeddunken.
    • laat replies op Twitter ook als reacties op Facebook verschijnen
    • post een link naar Facebook als de reactie langer is dan 140 karakters (de limiet voor Tweets)
    • post alleen Tweets met een bepaalde hashtag door naar Facebook.
blog comments powered by Disqus