part of the groupelephant.com family
beyond corporate purpose

10to1 stelt Report voor, een rapportage-app voor iPad.

28 Sep 2012

10to1 ontwikkelde een iPad-app om op locatie gegevens mee te verzamelen. Tekst, foto’s en schetsen kunnen meteen als een digitaal rapport naar contactpersonen worden gestuurd.

Report is gemaakt voor iedereen die snel wil kunnen vastleggen wat hij ziet of denkt. Met de ingebouwde camera van de iPad neem je een foto. Je kan een schets maken of een opmerking noteren. In het museum, tijdens een werfbezoek of bij een controle hou je bij wat je tegenkomt. Het rapport stuur je daarna als PDF naar je vrienden, collega’s of leveranciers.

Je maakt een rapport op maat door er onder meer een logo of een eigen footer aan toe voegen. Als je alles hebt verzameld kan je een handtekening zetten op het scherm, die als een afbeelding wordt opgeslagen.

Report is gratis te downloaden in de App Store, meer informatie vind je op http://reportapp.net.

blog comments powered by Disqus